Van Wijk ziet 'zijn' Antwerp naast periodetitel grijpen

Koen Schaaphok
| 35 reacties
Van Wijk ziet 'zijn' Antwerp naast periodetitel grijpen
Foto: © SC

Na afloop van de topper tegen Boussu Dour toonde Antwerp-trainer Dennis Van Wijk zich tevreden met het spel van zijn ploeg. Toch ziet hij de eerste periodetitel niet naar Antwerp gaan.

Momenteel is het moeilijk in te schatten welke ploeg de meeste kans maakt op de felbegeerde periodetitel. Veel ploegen zitten nog dicht op elkaar. De wedstrijd van Antwerp tegen Boussu Dour betekende voor Van Wijk wel perspectief op een toekomstige kans om afstand te nemen van de rest. “Ik vind dat we een degelijke partij gespeeld hebben. Dit was een lastige verplaatsing, dat wisten we op voorhand. Maar ik durf te stellen dat als er één ploeg de zege verdiende, het Antwerp was”, aldus Van Wijk tegen Het Nieuwsblad.

“We missen scorend vermogen, dat is opnieuw gebleken. Dat probleem is niet nieuw en we zoeken op alle mogelijke manieren naar oplossingen. Maar dat is niet evident. De periodetitel pakken, is nu bijna onmogelijk. Maar ik vind het belangrijk dat we mee zijn met de kopgroep.”, besluit Dennis Van Wijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties