"Wil slagen in België"

Koen Schaaphok
| 3 reacties
"Wil slagen in België"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent heeft een nieuwe flankaanvaller beet. De Ivoriaan Sindou Cissé krijgt zijn kans bij de club na een goede testperiode. Het volgende doel? "Zo snel mogelijk een basisplaats afdwingen bij de A-kern", klinkt het.

De jonge aanvaller kent alvast zijn kwaliteiten. “Ik ben een typische linksbuiten maar kan ook renderen op de rechterflank of als echte nummer tien. Voornamelijk mijn dribbels zijn goed en ik ben ook snel met de bal”, aldus Cissé in gesprek met Het Nieuwsblad. In Europa komt er echter meer bij kijken. De aanvaller moet zichzelf dan ook nog verbeteren wil hij volledig kunnen meedraaien. “Ik moet nog werken aan de centers op de rechterflank. Ik weet waar ik goed in ben en waar ik nog aan moet werken. Ik ga er dan ook alles aan doen om te slagen in België”, aldus Sindou Cissé.

Dromen van een topclub

De Ivoriaan droomt van een loopbaan in België maar hoopt eveneens door te breken in internationale competities. “Ik hoop het ooit te maken in een internationale topcompetitie zoals mijn idool Messi. Het niveau is heel indrukwekkend in Spanje en Engeland dus daar zou ik ooit heen willen. Eerst moet ik in België aanpassen. Ik ben al geschrokken van de felheid van de duels hier”, aldus Cissé.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties