Reactie Diouck: "Voeten op de grond houden"

Koen Schaaphok
| 59 reacties
Diouck: "Voeten op de grond houden"
Foto: © SC

Oumar Diouck speelde tegen Tubeke een uitstekende wedstrijd die hem achteraf de lof van trainer Dennis Van Wijk opleverde. Met een goal had hij dan ook een aandeel in de overwinning. Toch wil hij de aandacht op de ploeg vestigen. "We hebben vandaag allemaal goed gespeeld."

Over de wedstrijd was de jonge Diouck kort. “We hebben een goede match gespeeld. We speelden in de tweede helft beter en zorgen toen ook voor meer kansen. Als we zo blijven voortdoen kan de toekomst nog mooi worden”, aldus Diouck, die ook wil benadrukken dat er in de kleedkamer niemand bezig is met de periodetitel. “Niemand heeft het daarover. Het zou leuk zijn maar we zijn er nu niet mee bezig. We moeten onze voeten op de grond houden. We zijn nog maar net begonnen.”

Goed gevoel

Het is overigens nog niet zo lang geleden dat Diouck van aartsrivaal Beerschot naar de Bosuil kwam. Een goede beslissing, zo blijkt. “Ik heb inmiddels een goed gevoel bij de club. Mijn start hier was een beetje stroef maar inmiddels voel ik me hier op mijn plaats. Ik moet echter hard blijven werken en niet beginnen zweven”, vertelde Diouck, die blij is met het vertrouwen van trainer Dennis Van Wijk. “Ik ben de coach dankbaar voor de kansen die hij me geeft. Ik wil me graag tonen en dat gaat zolang ik goed blijf spelen. Ik ben tevreden over vandaag”, besluit Oumar Diouck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties