Bayern: "Maken ons geen zorgen om Robben"

Bayern: "Maken ons geen zorgen om Robben"
Foto: © SC

Arjen Robben is weer eens geblesseerd. Na het WK 2010 in Zuid-Afrika ontaardde een blessure van de aanvaller in een rel tussen Bayern München en de KNVB. Deze keer is het rustiger.

De Nederlandse aanvaller van Bayern München staat inmiddels al even buitenspel bij zijn Beierse club. Hierdoor ontbrak hij tegen Andorra en moet hij eveneens zijn plaats aan een ander afstaan voor de wedstrijd tegen Roemenië dinsdag. Elia van Werder Bremen werd reeds opgeroepen om hem te vervangen.

Geen probleem

Ongeruste zielen hoeven zich alvast geen zorgen te maken volgens clubarts Müller-Wolfhart van Bayern München. "Er is bij Arjen niet echt sprake van een probleem. We weten wat hij heeft en waar het vandaan komt. Hij weet nog niet wanneer hij terug kan keren. Hij is al wel begonnen met trainen”, aldus Müller-Wolfhart aan het Duitse TZ. "Hij doet al looptrainingen zonder bal. Het kan nu eenmaal soms voorkomen dat het herstel wat vertraging oploopt. Maar ik zie geen enkele reden om bezorgd te zijn", besluit de clubarts hoopvol.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties