'Hiddink langer bij Anzhi'

'Hiddink langer bij Anzhi'
Foto: © SC

Anzhi Makhachkala doet het goed in de Russische hoogste voetbalafdeling en wordt door sommigen zelfs al titelkandidaat genoemd. Geen verassing dus dat de club graag verder wil met trainer Guus Hiddink. Die zou volgens zijn zaakwaarnemer zijn contract hebben verlengd.

Volgens Cees van Nieuwenhuizen, zaakwaarnemer van de Nederlandse coach, is Hiddink zelf ook tevreden over de samenwerking. “Hiddink heeft het geweldig gedaan bij Anzhi en het team naar een hoger niveau getild”, aldus Van Nieuwenhuizen in het Russische Gazeta. “Guus is erg blij met de directie en het team. Hij wordt binnenkort 66 jaar, maar in zijn hart voelt hij zich nog jong. Hij heeft zijn contract dan ook met een seizoen verlengd.”

Megabegroting

Een officiële bevestiging van het nieuws is er vooralsnog niet maar die zou volgens Van Nieuwenhuizen niet lang op zich laten wachten. Hiddink bereikte vorig seizoen met de club van de steenrijke zakenman en politicus Suleyman Kerimov de voorrondes van de Europa League en staat na elf speeldagen op de eerste plaats in de Premjer Liga. In de winterse transferperiode hoopt Anzhi, dat over een megabegroting van 139,2 miljoen euro zou beschikken, zich opnieuw met spelers te versterken om de landstitel mogelijk te maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties