Dufour: "Moeten zes op zes halen"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Dufour: "Moeten zes op zes halen"
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

Sint-Truiden kijkt dit weekend FC Brussels in de ogen. Als de Limburgers winnen, dan boeken ze zes op zes. Dat is hen dit seizoen nog niet gelukt, maar daarvoor moeten ze eerst voorbij de laatste in stand.

Na de overwinning tegen Wezet, moet er ook gewonnen worden van Brussels. "We moeten voor het eerst een zes op zes halen. We trainen alle dagen heel hard en het mag wel eens meezitten ook. Toch beseffen we dat het niet simpel zal worden. Ook zij kunnen de punten heel goed gebruiken. We weten dat ze niet meteen het spel zullen maken tegen ons, maar dat maakten we al eerder mee dit seizoen. Dat mag geen excuus meer zijn", aldus Guy Dufour aan onze redactie.

In de Belgacom League is tegenwoordig alles mogelijk en dat beseft de middenvelder maar al te goed. Dit is niet zijn eerste seizoen in de tweede klasse. De ex-Antwerpspeler (foto) beseft dat voetbal onvoorspelbaar is en zeker in tweede. "We mogen geen enkele ploeg onderschatten. Er is geen enkel team dat er momenteel bovenuit steekt en iedereen kan van iedereen winnen. Wij werden vooruitgeschoven als dé favoriet, maar zo simpel is het allemaal niet. Elke week moet er geknokt worden voor de drie punten."

"We moeten het van wedstrijd tot wedstrijd bekijken en dan zien we wel waar we eindigen. Er zijn heel wat outsiders voor de eerste plaatsen, maar ook ploegen als Westerlo en Antwerp kenden al enkele ups-and-downs. De drie punten krijg je niet op bestelling", besluit de Kempenaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties