"Met Sonck en Mpenza hadden we verder gestaan"

"Met Sonck en Mpenza hadden we verder gestaan"
Foto: © SC

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren, dat vanavond naar Anderlecht trekt, haalde tijdens de zomer veel nieuwe spelers. Ook Wesley Sonck en Emile Mpenza waren in beeld, maar zij werden uiteindelijk niet aangetrokken.

"Met twee fitte kopmannen als Sonck en Mpenza hadden we nu wellicht verder gestaan, maar ik ben tevreden over de huidige spelersgroep", zegt coach Dirk Geeraerd in Het Nieuwsblad. "De meesten hebben een contract van een jaar en ik dacht dat ze wel eens zouden klagen omdat ze niet superveel verdienen, maar dat is niet het geval. If you pay peanuts, you get monkees mag Sollied dan wel beweren, maar mijn spelers zijn geen apen."

"Trouwens, als je zoals Sollied met toppers werkt, is dat makkelijk gezegd", vervolgt Geeraerd. "Die jongens begrijpen meteen alles, terwijl ik wel eens iets tien keer moet uitleggen. Nu en dan moet ik ook aanvaarden dat we soms eens een kemel schieten of dat de tegenstander meer kwaliteit heeft. Als Ezekiel van Standard een van onze verdedigers eraf loopt omdat hij 83 keer sneller is, mag ik nog vier keer per dag trainen. Ik zal mijn spelers niet even snel maken. Maar we leren bij en doen wat we kunnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties