Nog geen Simaeys bij Genk: "Geen onnodige risico's"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Nog geen Simaeys bij Genk: "Geen onnodige risico's"
Foto: © SC

Racing Genk kan tegen Beerschot -en tegen Sporting Lissabon- nog niet rekenen op aanvoerder Jeroen Simaeys. Ook Hyland en Kennedy zijn nog een tijdje buiten strijd. Beter nieuws is er voor doelman Laszlo Köteles.

Robby Morren in Genk

Jeroen Simaeys is nog niet hersteld van zijn blessure en kan tegen Beerschot en naar alle waarschijnlijkheid ook donderdag tegen Sporting Lissabon nog niet aantreden. Mario Been wil geen risico lopen met zijn aanvoerder. Ook voor Hyland komen die wedstrijden nog te vroeg maar zijn herstel verloopt goed.

“Jeroen blijft last ondervinden van zijn blessure dus met hem moeten we gewoon wachten. Ik heb daarover met hem gepraat. Het heeft geen enkele zin om hem half fit het veld op te sturen en het risico te lopen dat hij dan langer out is. We zullen geen onnodige risico’s met hem nemen. Ook donderdag speelt hij wellicht niet.”

Köteles
“Onze derde keeper, Lennert Baerts, is geblesseerd en Laszlo geeft aan dat hij nergens last meer van heeft. Morgen beslis ik of hij op de bank zal zitten of niet.  Dat heeft te maken met hoe hij zich voelt na de training van vrijdag. Hij heeft nog niet met de beloften gespeeld maar als hij fit is, dan zou dat volstaan voor mij.”

“Kennedy is uitgevallen en hem zullen we een paar weken moeten missen. Het herstel van Hyland verloopt voorspoedig. Hij kan hopelijk snel aan zijn loopprogramma beginnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties