Positie Janssens in Lier op de helling?

Koen Schaaphok
| 22 reacties
Positie Janssens in Lier op de helling?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er pakken donkere wolken samen boven Lierse. Dinsdag praten Lierse-CEO Jesse De Preter en eigenaar Maged Samy met trainer Chris Janssens en zijn technische staf. Voornamelijk Samy zou het met een andere oefenmeester willen proberen.

Uitgeschakeld in het bekertoernooi door tweedeklasser Westerlo en magere resultaten in de competitie. Er zijn al mooiere tijden geweest voor Lierse. Volgens de Preter zijn er dan ook de aandeelhouders van de club die met vragen zitten. “Het is toch logisch dat onze aandeelhouders nu een uitleg willen?”, aldus Jesse de Preter tegenover Het Nieuwsblad.

Chaos

De Preter vertelt over de impact van het magere spel van de Pallieters. “Sinds een aantal wedstrijden is het spelpeil echter dramatisch én vallen ook de resultaten weg. Om de reden daarvoor te achterhalen, gaan we alles rustig bespreken. De trainer zei dat er chaos was gecreëerd voor de match tegen Charleroi. We willen weten wat hij daarmee bedoelt. En uiteraard moet de trainer nog zin hebben om door te gaan.”

Op de vraag of de knop tot het ontslag van Janssens intern al is omgedraaid, reageert de CEO van Lierse hoofdschuddend. “Er is absoluut nog niets beslist. De bekeruitschakeling tegen Westerlo was iets waar we niet op gerekend hadden. Het was teleurstellend maar uiteindelijk slechts een accident de parcours.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties