Davids: "Ik ben een amateur"

Koen Schaaphok
| 1 reacties
Davids: "Ik ben een amateur"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tot vorige week was Barnet de hekkensluiter in de Engelse League Two. Toen kwam ex-international Edgar Davids langs en sindsdien heeft de club de eerste overwinning en het eerste gelijkspel beet. "Het is gewoon een kans die ik heb gegrepen", aldus Davids.

De Nederlander benadrukt tegenover NuSport dat hijzelf niemand heeft aangesproken voor een gecombineerde functie van speler van trainer van de club. "Ineens nodigden ze me uit voor een gesprek. Ik ben gaan kijken en wat ik zag beviel me wel. Toen ik het trainingscomplex zag, was ik helemaal positief verrast. Verder zijn ze al heel ver in de plannen voor een nieuw stadion. Al blijft het jammer. Het heeft toch ook wel iets, een helling oplopen tijdens een wedstrijd."

Gratis

Apart detail: Davids krijg als trainer en basisspeler geen cent van de club voor zijn diensten. “Ik ben een amateur. Ik krijg helemaal niks. He-le-maal niks maar ik krijg hier wel de mogelijkheid om mijn visie op voetbal verder te ontwikkelen. Zo kan ik mijn trainersdiploma’s halen. Ik heb deze kans met beide handen aangepakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties