"Kerstvoetbal wordt familiefeest"

Koen Schaaphok
| 6 reacties
"Kerstvoetbal wordt familiefeest"
Foto: © SC

Het wordt weer wat kouder en dat betekent voor het Belgische voetbal dat de winterstop er weer aankomt. Op 26 en 27 december worden de laatste wedstrijden van 2012 gespeeld en grotendeels in de middag. Daar is een speciale reden voor.

Volgens Het Nieuwsblad wil de Pro League van die laatste wedstrijden ware familiehappenings in de kerstsfeer maken. “Wij willen tijdens de kerstperiode de familiesfeer tot in de stadions brengen en zoveel mogelijk gezinnen de mogelijkheid bieden om te genieten van de unieke sfeer van het kerstvoetbal”, klinkt het bij de Jupiler Pro League.

Middagvoetbal

Alle wedstrijden op 26 december worden om 14u30 gespeeld. Enkel het duel tussen Club Brugge en Kortrijk begint om 18u00. De laatste twee wedstrijden van de speeldag worden op 27 december gespeeld. Dan ontvangt Standard Beerschot AC en moet landskampioen Anderlecht tegen Lierse aan de bak. Beide wedstrijden worden echter ’s avonds afgetrapt. De Belgische eersteklassers hervatten de competitie 19 en 20 januari met speeldag 23.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties