Peeters: "Voelt aan als thuiskomen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 26 reacties
Peeters: "Voelt aan als thuiskomen"
Foto: © SC

Bob Peeters werd donderdagavond voorgesteld als nieuwe trainer van AA Gent. Hij heeft twee dagen om de ploeg klaar te stomen voor de wedstrijd tegen Genk. Voor Bob Peeters voelt het aan als thuiskomen.

Sander De Graeve in Gent

Bob Peeters keert terug naar de club waar hij drie jaar terug beloftentrainer was: "Het voelt aan als thuiskomen. Ik ken hier iedereen van de entourage, van de physio tot de uitbaatster van de kantine. Het was een zeer hartelijke verwelkoming deze ochtend."

Peeters zat woensdag nog in Spanje: "Ik was voor het eerst in drie jaar op reis met mijn familie. Toen Gent belde regelde Louwagie een vlucht. Twee uur na het telefoontje zat ik al op het vliegtuig."

"Gent is altijd mijn ambitie geweest. Ik heb een mooie tijd gehad bij Cercle en heb er veel geleerd. In mijn achterhoofd bleef Gent wel altijd mijn ambitie. Preud'homme, met wie ik in Gent samenwerkte, zei me ook niet te twijfelen en dat heb ik ook niet gedaan."

Peeters leidde donderdagochtend reeds de training: "Ik heb amper twee dagen voor de wedstrijd tegen Genk, verwacht geen mirakels. Ik zal tevreden zijn als de spelers die ik opstel een ploeg vormen en de volledige match het gras willen opeten."

Bob Peeters legt de nadruk op het collectief: "Er is geen 'I' in team, dat heb ik de spelers ook duidelijk gemaakt, vanaf nu telt enkel AA Gent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties