Davids vindt het 'heerlijk' bij Engelse vierdeklasser

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Davids vindt het 'heerlijk' bij Engelse vierdeklasser
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het sprookjeshuwelijk tussen Edgar Davids en de Engelse vierdeklasser Barnet FC blijft voorlopig duren. Na een paar geslaagde wedstrijden als debuut lonkt er nu een nieuw hoogtepunt voor Davids. De speler/coach van Barnet maakt zaterdag zijn debuut in de FA Cup.

De 38-jarige Amsterdammer kan alvast niet wachten om zijn eerste minuten te maken in het bekertoernooi. Op jonge leeftijd keek Davids liever naar FA-Cupwedstrijden dan naar andere Europese bekertoernooien. “In Engeland maken ze echt iets bijzonders van het FA Cup-toernooi. Ook voor de mensen buiten Engeland heeft dit toernooi iets magisch. de FA Cup betekent veel voor mij als speler”, aldus de 74-voudig Oranje international aan Voetbal International.



Ondertussen zit Edgar Davids, na de heisa rond zijn positie in de raad van commissarissen bij Ajax, heerlijk in de stoel van speler/coach van de bescheiden Engelse vierdeklasser. “Ik vind het hier heerlijk. Ik speel mijn wedstrijden en coach het team waar nodig”, aldus de Nederlander die in het verleden voor Tottenham Hotspur en Crystal Palace uitkwam. Voor beide clubs speelde hij echter nog niet in de FA Cup.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties