Drie spelers Club wilden Leekens buiten

Mathias Dumarey
| 305 reacties
Drie spelers Club wilden Leekens buiten
Foto: © SC

De krant HLN speculeert dat drie spelers van Club Brugge hun trainer Georges Leekens buiten wilden. Ryan Donk, Jesper Jørgensen en Jordi Figueras zouden bewust enkele taken niet hebben uitgevoerd tijdens de match op Lierse.

In de wedstrijdvoorbereiding voorafgaand op het duel tegen Lierse had de technische staf van Club Brugge de spelers gewezen op de traptechniek van Bourabia. Uitgerekend hij scoorde twee keer tegen blauw en zwart, waarvan één keer via een magnifiek afstandsschot.

Een anonieme speler van Club Brugge zei na de met 3-2 verloren wedstrijd dat coach Georges Leekens gesaboteerd werd. Volgens HLN zijn de saboteurs Ryan Donk, Jesper J
ørgensen en Jordi Figueras. Bij één van die spelers zou zelf een knipoog opgemerkt zijn en het viel ook op dat ze hun taken die vooraf zeer duidelijk waren besproken op het veld niet voldoende vervulden. Ook zou een lid van de technische staf tijdens de rust voluit aan het grappen zijn geweest met invallersdoelman Vladan Kujovic, terwijl zijn hoofdcoach in de kleedkamer de meubelen trachtte te redden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties