"Blijf geloven in mezelf"

Koen Schaaphok
| 5 reacties
"Blijf geloven in mezelf"
Foto: © SC

Na een periode op de bank kan Sacha Kljestan bij Anderlecht misschien op zijn tweede opeenvolgende basisplaats rekenen. Na de sterke prestatie tegen Gent, en de blessures van Deschacht en Vargas, moet John van den Brom puzzelen. Dat kan positieve gevolgen hebben voor de Amerikaan.

Een bankzittersstatuut is nooit makkelijk voor een speler, zo kan Sacha Kljestan uit eigen ervaring vertellen. “Het is moeilijk om op de bank te zitten, zeker na een seizoen waarin je bijna alles hebt gespeeld’, aldus de Amerikaan. “Ik heb echter geleerd dat zelfs als het niet vlot, je toch in jezelf moet blijven geloven. Ik weet niet of het mij sterker heeft gemaakt. Maar als ik mijn kans krijg, dan geef ik alles. Daarom wist de trainer dat ik woensdag klaar was om mijn kans te grijpen, zeker na een maand op de bank.”

Fanatiek Malinwa

Een tweede basisplaats in een week tijd. Het zou een mooie mentale opsteker zijn voor Sacha Kljestan. “Ik ben klaar om de ploeg te helpen”, klinkt het bij Kljestan tegenover Het Nieuwsblad. “We moeten proberen geen punten te verliezen zoals we dit seizoen al te veel hebben gedaan. KV Mechelen kan altijd dat tikkeltje meer tegen ons, aangedreven door hun fanatieke publiek. Dat intimideert ons niet echt, maar geeft hen een boost. We moeten hen zo snel mogelijk stil krijgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties