Reactie Geblesseerde De Ceulaer boos: "Het wordt stilaan een gewoonte"

Robby Morren
Robby Morren
| 12 reacties
Geblesseerde De Ceulaer boos: "Het wordt stilaan een gewoonte"
Foto: © SC

Benji De Ceulaer incasseerde al na amper 5 minuten een zware kniestoot en kon uiteindelijk niet verder voetballen. Hij vindt dat de scheidsrechters hem wel wat meer in bescherming mogen nemen.

Robby Morren in Gent

De Ceulaer kon zijn been niet meer strekken na de kniestoot op zijn bil. Hij had een serieuze kneuzing en pijn. Wellicht raakt hij wel speelklaar voor de partij tegen Sporting Lissabon donderdag.

"Dit is al de tweede keer dat me dit overkomt, het wordt stilaan een gewoonte", sakkerde de Genkenaar die ook tegen Charleroi al vroeger naar de kant moest na een overtreding op hem. "Ik heb pijn en dat zal zondag nog wat erger zijn. Ik kan mijn been niet plooien. Hopelijk komt het in orde voor donderdag."

"Ik heb tegen Gent 3 ballen gekregen en ik heb 4 trappen geïncasseerd. Dat die speler geen gele kaart kreeg is al helemaal te gek want het was een actie richting doel. Als ik hem voorbij was had ik naar doel kunnen lopen. Gelukkig stond mijn voet niet vast op het moment van de overtreding", besloot De Ceulaer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties