Voorde haalt de punten bij RC Wetteren-Kwatrecht

Gentil Dossche
| 0 reacties
Voorde haalt de punten bij RC Wetteren-Kwatrecht
Foto: © SC

Na een wedstrijd om snel te vergeten kon Voorde een verlengstuk breien aan de zege van vorige week, al was daar wel een owngoal voor nodig. Bij de thuisploeg bleef het effect van de trainerswissel voorlopig nog uit.

Bijna 20 minuten duurde de studieronde tot Cordier kon aanleggen maar Ots behield het overzicht. RC Wetteren-Kwatrecht zorgde voor de schaarse kansen maar afwerken bleek daar niet bij. En zoals vaker gebeurt krijg je dan het deksel op de neus. Van de Sompel devieerde een vrije trap van Moreels ongelukkig in eigen netten. De thuisploeg reageerde via Mertens maar opnieuw gaf Ots geen krimp. Aan de overzijde had De Smet beide vuisten nodig op een vrije trap van Moreels.

Na de koffie trok RC Wetteren-Kwatrecht op zoek naar de gelijkmaker maar opnieuw kon Mertens niet afwerken. Voorde deed voortreffelijk de deur dicht en de thuisploeg miste creativiteit. Een knappe poging van Vermeerschen werd van de lijn geveegd en Cordier kreeg onvoldoende kracht op een plaatsbal.

Volgende zondag is RC Wetteren-Kwatrecht gastheer voor Sint-Gillis-Waas en komt Zelzate naar Voorde afgezakt.

RC Wetteren-Kwatrecht:S. De Smet, Van Durme (82’ Notebaert), Van De Sompel, Vermeerschen, Ghyselinck, Van Hoyweghen (70’ Gysbrecht), B. De Smet, Haentjens (46’ Wellekens), Cordier, Wettinck, Mertens.

SV Voorde:Ots, Moreels, Hellebaut, Depaepe, Paerewijck, De Rouck, Aissa (14’ Van den Steen), Jacobs (86’ De Gussemé), De Taeye, Haba-Kolie, Asselman.

Geel:Van Hoyweghen, Asselman

Doelpunt: Van de Sompel 0-1 (o.g.)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties