Boze Mancini: "Toon respect voor mij!"

Fabian Morren
| 4 reacties
Boze Mancini: "Toon respect voor mij!"
Foto: © SC

Voor wie er nog aan zou twijfelen: Roberto Mancini staat onder flinke druk bij Manchester City. De Italiaanse coach kon dat maandag op de persconferentie nauwelijks nog verbergen.

Man City moet winnen van Ajax om nog in Europa actief te blijven. Een andere optie is er niet. Bovendien worden de geruchten steeds hardnekkiger dat Mancini de laan wordt uitgestuurd bij nog meer tegenvallende resultaten.

Zaterdag zei Mancini dat Man City nog niet klaar is om de Champions League te winnen. Toen een journalist meer uitleg vroeg over die uitspraak, ontplofte de Italiaanse coach. "Waarom vraag je me altijd naar vorige maand, vorig jaar? Het is afgelopen, dus waarom? Ik bouw aan deze club met de voorzitter, de eigenaar en deze ploeg. We hebben drie prijzen gewonnen in twee jaar. Vijftig jaar lang hebben we niets gewonnen. Niets. Niets!", brieste Mancini.

"Ik zeg niet dat de toekomst makkelijk is, maar als je een nieuw team hebt is het knap dat je in de eerste twee jaar drie prijzen hebt gewonnen. Je moet meer respect tonen voor mij, voor de club en voor de spelers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties