Groep E: Chelsea in extremis voorbij Shakhtar

Invaller Victor Moses was de held op Stamford Bridge. Hij lukte in de 94e minuut de winning goal voor Chelsea dat zo Shakhtar Donetsk versloeg met 3-2. Juventus rolde verder Nordsjaelland op met 4-0.

Chelsea - Shakhtar Donetsk 3-2

Eden Hazard speelde de volledige wedstrijd voor Chelsea dat het niet onder de markt had met Shakhtar Donetsk. Het kon tweemaal op voorsprong komen via Torres en Oscar, Willian scoorde echter na beide Londense goals snel tegen.

Na de tweede goal van Willian 47e minuut zag het er lang naar uit dat de wedstrijd op een gelijkspel zou eindigen. Invaller Victor Moses besliste daar echter anders over wanneer hij in de 94e minuut de winnende treffer scoorde. Chelsea komt zo naast Shakhtar op de eerste plaats in de groep met zeven punten.

Juventus - Nordsjaelland 4-0

In de andere wedstrijd van groep E kon Nordsjaelland nooit een vuist maken tegen Juventus. De 'Oude Dame' greep de Denen meteen bij de keel met drie goals binnen de eerste 37 minuten. De auteurs heetten Marchisio, Vidal en Giovinco.

Na de koffie diepte Quagliarella de score nog dieper uit toen hij in de 75e minuut de 4-0 scoorde. Nordsjaelland blijft zo laatste met één punt uit vier wedstrijden. Juventus volgt met zes punten op één punt van leiders Chelsea en Shakhtar.