Pedro: "Voluit gaan in Glasgow"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Pedro: "Voluit gaan in Glasgow"
Foto: © SC

Barcelona-aanvaller Pedro bereidt zich voor op een moeilijk avondje in Glasgow. De Schotten zullen zich niet zomaar gewonnen geven en dat beseft ook de Spanjaard.

“Het zal niet makkelijk zijn om te winnen in Glasgow, maar we hebben ons heel goed voorbereid op deze wedstrijd. Vooral ook omdat Celtic punten nodig heeft”, vertelt de Spanjaard. “Als we winnen, dan hebben we ons gekwalificeerd voor de volgende ronde en dat motiveert ons heel erg.”

“De gevaren in Celtic? Dat wij niet voluit zullen gaan en dat Celtic ervan zal profiteren. We moeten dus op balbezit spelen en de controle over het spel nemen”, vertelt Pedro.

Barcelona kampt met enkele blessures, maar dat vormt volgens de Spaanse international geen probleem. “De blessures bij ons zullen ons spel niet beïnvloeden. We missen enkele spelers, maar we hebben een ploeg vol goede spelers. Spelen in een atmosfeer als die in Parkhead is geweldig voor voetballers. Ik heb er altijd al van gehouden om in Groot-Brittannië te spelen, wegens de pure passie voor voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties