Lokeren start verkoop halfseizoensabonnementen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Lokeren start verkoop halfseizoensabonnementen
Foto: © SC

Sporting Lokeren begint vanaf woensdag 14 november aan de verkoop van abonnementen voor de rest van het seizoen. Deze halfjaarlijkse abonnementen kosten logischerwijs ook 50% minder dan een abonnement voor een volledig seizoen.

Vanaf 17 november begint de terugronde van de competitie. Sporting Lokeren begint dan ook met de verkoop van de halfjaarlijkse abonnementen. Via zo'n abonnement kan je nog vier toppers bijwonnen. Racing Genk, AA Gent, Anderlecht en Club Brugge moeten nog afzakken naaar Daknam.

De halfjaarlijkse abonnementen zijn te koop vanaf woensdag 14 november.

Hieronder is het hele persbericht te lezen.

Sporting Lokeren dendert de laatste weken door onze vaderlandse competitie en heeft zich net voor het begin van de tweede speelronde in een uiterst gunstige positie gevoetbald.

Op 17 november 2012 wordt de terugronde van de Jupiler League officieel op gang getrapt met de thuiswedstrijd tegen Beerschot AC. Vanaf woensdag 14 november zijn de halfjaarlijkse abonnementen beschikbaar aan 50% van de prijs. Twijfel niet langer en laat je Lokers hart horen. Schreeuw onze spelers ook in de tweede helft van het seizoen naar sportieve successen.

Daar bovenop is de kalender nog gevuld met kleppers, want 4 van de 5 toppers staan nog op het thuisprogramma. Zowel Racing Genk, AA Gent, RSC Anderlecht als Club Brugge zakken nog af naar Daknam!

Koop nu je halfjaarlijks abonnement aan 50 % van de prijs en geniet van een spannende terugronde waarin werkelijk alles nog mogelijk is!

Openingsuren ticketingdienst volgende week

Woe      :              14u - 18u

Don       :              14u - 18u

Vr           :              14u - 18u

Zat         :              10u - 12u

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties