Reactie Dejaegere: "Mijn niveau gaat omhoog"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Dejaegere: "Mijn niveau gaat omhoog"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brecht Dejaegere speelde opnieuw een sterke partij tegen OH Leuven. Hij voelt zich uitstekend en merkt dat hij beter en beter voetbalt.

Robby Morren in Leuven

"De 0-0 is volgens mij een juiste uitslag. Wij waren goed aan de wedstrijd begonnen maar de laatste pass kwam er net niet uit. OHL kende een goede periode in de match en zette druk maar zonder echt kansen te creëren. Bij ons stond de organisatie goed."

Dejaegere leverde twee keer een gevaarlijk schot af op doelman Bailly. "Vooral met dat eerste schot had Bailly toch wel moeite, hij moest die bal lossen. Het is jammer dat er toen niemand gevolgd was want dan had die de bal kunnen binnentikken."

"In de tweede helft ging het snel op en neer. Oussalah had een hele goede kans, die had er misschien wel in moeten gaan maar we nemen hem zeker niets kwalijk. Tja, misschien zat er wel iets meer in voor ons."

Content
De jonge middenvelder speelde ook tegen OHL een uitstekende wedstrijd. "Mijn niveau gaat in stijgende lijn. Ik durf de bal goed opeisen, het loopt goed, ik ben content. Het samenspel met Gertjan (De Mets nvdr) loopt ook heel goed. Ik moet nu proberen die stijgende lijn door te trekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties