Janssens: "Heymans staat aan de aftrap"

Janssens: "Heymans staat aan de aftrap"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse ruikt zijn kans tegen Beerschot. Chris Janssens moet wel nog enkele knopen doorhakken, maar is er grotendeels uit. "Ik reken wel op een hoger rendement op de flanken", vertelde de trainer.

"Een ding kan ik vertellen: Jonas Heymans staat zeker aan de aftrap. Hij heeft drie à vier keer gespeeld en deed het niet onaardig. Ik hoop dat de Egyptische nieuwkomer Ahmed Abdoumosalam speelgerechtigd is. De club was nog bezig met zijn licentie. Veel overschot op links hebben we niet. Door hem nu al te selecteren, werken we aan zijn integratie en het groepsgevoel", zegt Janssens in Het Nieuwsblad.

Karim Saidi is er opnieuw bij. "Karim traint een week of vier met de groep. Hij zorgt voor rust achteraan en is belangrijk in de opbouw. Hij zou kunnen starten. Hoe dan zal ik altijd moeilijker keuzes moeten maken. Want iemand als Benjamin Lambot beschaamde mijn vertrouwen niet. Op de flanken reken ik op een hoger rendement. Ik hoop dat mijn flankaanvallers de les begrepen heb en het combinatievoetbal niet vergeten. Over Geoffry Hairemans ben ik erg tevreden. Ook hij staat opnieuw te drummen voor een basisplaats."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties