Reactie Maes: "Copa hield ons recht"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Maes: "Copa hield ons recht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Copa hield Lokeren enkele malen recht in de eerste helft tijdens de 2-1 overwinning tegen Standard, dat zag ook trainer Peter Maes. De oefenmeester van Lokeren vond ook dat zijn ploeg te weinig in hun spel raakte: "We konden onze stempel niet drukken."

Sander De Graeve in Lokeren

"We troffen met dit Standard een heel goede ploeg, een ploeg die echt bij de balcirlulatie sterk staat. Ik moet mijn collega feliciteren voor zijn werk op die korte tijd", zo begon Maes zijn persbabbel met een complimentje voor collega Rednic.

"We hebben geluk dat Standard in de eerste 35 minuten niet scoort, Copa houdt ons daar drie keer recht. Het was erg belangrijk dat we toen geen goal slikten. We wisten dat onze kansen wel nog zouden komen."

Hij prees ook Ivan Leko: "Als je iemand als Leko in de rangen hebt, ben je erg sterk op stilstaande fases, dat zag je ook bij onze eerste goal. Leko kan echt zeggen: 'Ik leg die bal daar', dat is een grote kwaliteit."

"Ook Harbaoui is heel belangrijk als speerpunt, daar zet ik dan twee spelers naast die tegen hun voet op de flank staan. We hebben vandaag gezien wat Patosi met zijn goede linkervoet op de rechterflank kan doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties