Arshavin vaste klant bij Londense McDonalds

Koen Schaaphok
| 5 reacties
Arshavin vaste klant bij Londense McDonalds
Foto: © SC

Het cliché zegt ons dat beroemde voetballers graag een stapje in de wereld zetten en daarbij de enorme uitgaven niet schuwen. Russisch international Andrey Arshavin (Arsenal) gaat echter vaak met zijn gezin bij de McDonalds in Londen eten en gebruikt dan ook .. kortingsbonnen.

Ondanks een indrukwekkend salaris van 80.000 pond per week blijft de Rus dus gewoon zichzelf. Bij het McDonalds-filiaal in Hampstead (Noord-Londen) kijken ze inmiddels al lang niet meer vreemd op.

“We konden onze ogen niet geloven toen we Andrey voor het eerst hier binnen zagen wandelen met zijn gezin. Inmiddels komt hij hier regelmatig en verzamelt hij de kortingsbonnen om goedkoop te eten. Hij kan gemakkelijk iedere week naar het duurste restaurant van de stad gaan”, aldus een medewerker aan The Sun.

Toch is het niet het financiële aspect dat voor de Gunner belangrijk is. “De vismaaltijd is bijna 400 calorieën en zelfs bijna 1000 als hij ook nog frietjes en drank bestelt. Hij zegt dat hij het hier echt lekker vindt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties