Reactie Plet na 2 goals: "Niemand wil op de bank zitten"

Robby Morren
Robby Morren
| 16 reacties
Plet na 2 goals: "Niemand wil op de bank zitten"
Foto: © SC

Glynor Plet heeft er een erg goede week opzitten. Hij scoorde al tegen Gent en Lissabon en zondagavond trof hij 2 keer raak tegen Bergen.

Het loopt steeds beter voor de aanvaller van Racing Genk. Door de afwezigheid van De Ceulaer en Barda mocht Plet zondagavond voor het eerst aan de aftrap komen. Hij bedankte met twee doelpunten en zal er alles aan doen om zijn plaats in het elftal te behouden.

"Niemand wil op de bank zitten. Het is ook niet makkelijk om je te tonen als je moet invallen maar ik heb mij in mijn invalbeurten toch kunnen laten zien."

"Het is duidelijk dat je meer kan tonen als je mag starten. Het ging lekker. We begonnen moeizaam en kwamen 0-1 achter maar uiteindelijk konden we liefst 5 keer scoren."

Basisplaats
Twee van die goals kwamen van de voet van Plet. "In het begin moest ik zelf nog een beetje zoeken maar daarna liep het goed. Het begint steeds beter te klikken met alle ploegmaats." De Nederlander heeft de smaak van een basisstek te pakken. "Ik zal mijn best blijven doen om in bij de elf te blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties