Bruno: "Speel bevrijd"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Bruno: "Speel bevrijd"
Foto: © SC

Massimo Bruno speelt bij Anderlecht momenteel de pannen van het dak. Aan het begin van het seizoen kende hij wat moeilijkheden, maar intussen staat hij zijn mannetje in de basis van Paars-Wit.

"Het is waar dat ik me eerst comfortabeler voelde als invaller, omdat ik dan meer vrijheid had en mijn eigen spel kon spelen. Als basisspeler is het moeilijker, maar ik weet dat als ik slechter zou spelen, dat ik mijn plaats dan kwijt ben”, aldus de rechtsbuiten in La Dernière Heure. “Ik denk dat die gedachte me hielp om de druk weg te nemen. Nu speel ik ook in de basis bevrijd. Dat gezegd zijnde, denk ik dat ik nog veel vooruitgang kan boeken.”

Bij de Beloften speelde hij al samen met Dennis Praet en dat zie je op het veld. Beide spelers vinden elkaar blindelings. “Het is duidelijk dat er een zeker automatisme is. Dat komt omdat we bij de Beloften veel wedstrijden samen hebben gespeeld. Maar het voordeel van deze groep is dat we niet veel tijd hebben om naar ieder afzonderlijk te kijken. Als je nu de match tegen Brugge neemt: we maken in die match zes verschillende doelpunten. Dat heb ik nog nooit gezien!”

Ook toonde de jongeling zich een goalgetter, al wil hij dat zelf niet zo verwoorden. “Wacht, ik ben nog geen doelpuntenmaker. Ik heb nog maar drie goals gescoord,  maar het was wel tegen topploegen (Brugge, Genk en Gent). Ik heb de ploeg al beloofd dat ik daar Standard aan toevoeg in de terugronde”, lachte hij. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties