Interview Clement: "Prima gevoel bij Garrido"

Tomas Taecke
| 20 reacties
Clement: "Prima gevoel bij Garrido"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Philippe Clement zet straks opnieuw een stap achteruit. De interim-coach is vanaf heden de assistent van de pas aangestelde Juan Carlos Garrido: "Na de gesprekken heb ik een uitstekend gevoel bij deze coach", liet Clement optekenen.

Tomas Taecke en Sander De Graeve in Brugge

"De voorzitter en Vincent (Mannaert red.) vroegen mij bij het begin van deze zoektocht om mee te helpen", vertelde Clement tijdens de persconferentie donderdagmorgen. "We hebben de nieuwe coach alle informatie meegegeven. Niet enkele de positieve zaken, maar ook de negatieve kant van het verhaal. Juan Carlos had een uitstekend beeld van het project vooraleer hij er is ingestapt".

"We hebben tot lang in de nacht samen gezeten. In de mate van het mogelijke beschikt hij over alle informatie die nodig is. De komende dagen moeten we verder alles op elkaar afstemmen, want zaterdag volgt de partij tegen Waasland-Beveren al".

Clement gaat dus als assistent-coach aan de slag aan de zijde van hoofdtrainer Juan Carlos Garrido. De Spaanse coach spreekt goed Frans en behoorlijk Engels. Waar het nodig is, zal ook de tolk van Club Brugge - die het Spaans volledig beheerst - bijspringen.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties