Reactie Monteyne: "Niet nodig om over top zes te praten"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Monteyne: "Niet nodig om over top zes te praten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dankzij de 1-3 overwinning tegen OHL leunt Bergen nu aan tegen de top zes. Pieterjan Monteyne houdt de druk echter af. "Het zou een mooie bonus zijn maar we hoeven ons die druk niet op te leggen", vertelt de verdediger in een gesprek met Voetbalkrant.

door Robby Morren

"OH Leuven had nog niet zo vaak verloren dus die 1-3 is een heel mooi resultaat voor ons. We hebben schitterende gereageerd na de 5-1 nederlaag tegen RC Genk want naar OHL komen is toch een moeilijke verplaatsing."

Sterk verdedigd
"We hebben agressief en volwassen gespeeld en we hadden de match goed onder controle. Onze verdediging kreeg al heel wat kritiek te slikken maar tegen OHL stond het allemaal heel goed terwijl zij toch een voorlinie hebben met veel kwaliteit en snelheid."

Er waren heel wat afwezigen bij Bergen maar dat vond Monteyne niet zo'n probleem. "We hebben een goede groep en de spelers die tegen OHL op het veld stonden hebben het heel goed gedaan."

Geen druk
Dankzij de winst komt Bergen nu op gelijke hoogte van OHL en komt de top zes weer een beetje dichterbij. "Het zijn drie belangrijke punten maar we moeten het match per match bekijken. Het is niet nodig om over de top zes te praten. Dat zou natuurlijk een mooie bonus zijn maar we hoeven ons niet die druk niet op te leggen", vindt de verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties