Garrido: "Match na match progressie maken"

Pieter Vierstraete
| 23 reacties
Garrido: "Match na match progressie maken"
Foto: © SC

Juan Carlos Garrido doet zijn verhaal op de officiële website van Club Brugge in de nasleep van de uitschakeling in de Europa League. Daarbij kijkt de Spaanse coach vooral naar de toekomst.

Club Brugge ging gisteren met 1-2 onderuit tegen Bordeaux. Niet dat Club zo zwaar overklast werd, maar uiteindelijk kon het eigenlijk nooit aanspraak maken op zelfs maar een punt. “Al met al kunnen we met die 1-2 nog van een waardig resultaat spreken”, vindt Garrido.

Over de toekomst

“Voor mij is deze match gepasseerd. Ik wil vooruit kijken. Dat wil niet zeggen dat ik niets geleerd heb. We moeten agressiever zijn en competitiever.”

Over de blessure van Bacca

“Carlos had last aan de hamstrings gisterenavond. Hij heeft nu wat rust nodig en is twijfelachtig voor zondag. Als hij er zondag niet staat zal hij zeker voor woensdag fit zijn.”

Wanneer is Club terug op de rails?

“Voetbal is geen exacte wetenschap. Ik zou hier kunnen zeggen dat ik een maand nodig heb, maar dat kan je op voorhand niet voorspellen. Het belangrijkste is dat de supporters week na week progressie zien en dat we ergens naartoe werken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties