Cech: "Jammer dat Di Matteo moest vertrekken"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Cech: "Jammer dat Di Matteo moest vertrekken"
Foto: © SC

Petr Cech vindt het een jammerlijke beslissing dat Roberto Di Matteo de club moest verlaten als trainer. Maar de Tsjechische international vindt dat de club verder moet en niet mag stil blijven staan.

“Het was jammer om hem zo vroeg te zien vertrekken, maar zo gaat het nu eenmaal in voetbal”, aldus Cech in Daily Mail. “Hij zal altijd een belangrijk deel uitmaken van de geschiedenis van de club, zowel als speler en als manager.”

Vorig weekend verloren The Blues verrassend van West Bromwich Albion. De doelman heeft zijn spelers tijdens de rust moed moeten inpraten. “Ik gaf een speech over wat we zijn, wat we willen zijn en dat we zullen moeten verbeteren als we die verwachtingen willen inlossen.”

“We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en zijn er allemaal voor verantwoordelijk –manager, trainersstaf en de spelers. Maar het jammere aan de zaak is dat de trainer altijd het meeste onder druk staat”, besluit de doelman. 

Zondag neemt Chelsea het op tegen Manchester City. City zit in Europa in een mindere vorm, maar in de competitie doen ze het nog altijd heel goed. Het wordt afwachten wat Chelsea in eigen huis kan tegen de Engelse kampioen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties