Interview Vanaudenaerde: "Nu met vertrouwen tegen Gent"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Vanaudenaerde: "Nu met vertrouwen tegen Gent"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gelijkspel dat OHL tegen RC Genk in extremis uit de brand sleepte, is een enorme opsteker. Dat benadrukt Gunther Vanaudenaerde in een gesprek met Voetbalkrant.

door Robby Morren

OHL moest na een teleurstellende eerste helft met een 1-0 achterstand de kleedkamer in. "We kwamen tijdens de tweede helft wel beter in ons spel en we kregen enkele goede kansen maar ik had niet echt meer verwacht dat we in de extra tijd de gelijkmaker nog zouden scoren", gaf de verdediger eerlijk toe. "Genk is een goede ploeg en ze hebben zich net geplaatst in de Europa League. Dat zijn momenten dat je als ploeg kan gaan denken dat het allemaal wat makkelijker gaat."

Flanken
"Wij hebben de hele match niet echt onder gelegen. Er was wel een grote kans voor Vossen die over trapte en dan het doelpunt van Plet maar voor de rest heeft Genk ons niet weggedrukt. Ik vind dan ook dat we het punt verdienen. We speelden ook in een ander systeem met Karuru in de ploeg waardoor er meer gevaar over de flanken kwam. Dat is voor de tegenstander moeilijker te verdedigen."

AA Gent
Na de 1 op 9 is het punt dat OHL uit de Cristal Arena meenam een opsteker. "Dat gelijkspel is een enorme opsteker na de laatste weken. Dit geeft vertrouwen voor onze wedstrijd tegen Gent.  Gent is een ploeg met hele goede spelers maar wij moeten vol voor onze kansen gaan in ons eigen stadion. We moeten erin blijven geloven en hard blijven werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties