Ciman: "Genk wil ongetwijfeld revanche"

Christophe van den Boom
| 2 reacties
Ciman: "Genk wil ongetwijfeld revanche"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard gaat in de beker op bezoek bij Racing Genk. Een maand geleden wonnen de Rouches in de competitie met 0-2 in de Cristal Arena. Laurent Ciman beseft dat het vanavond moeilijker zal verlopen.

“De competitiematch die we wonnen, was helemaal anders”, opent Ciman in het Nieuwsblad. “Toen was er een verrassingseffect omdat Mircea Rednic pas was aangesteld als onze nieuwe coach. Hij besteedde veel aandacht aan het tactische aspect en dat wierp zijn vruchten af.”

“Bovendien gaf niemand ons voor de wedstrijd een kans om te winnen, omdat Genk toen de ploeg in vorm was. Nu zal Genk meer op zijn hoede zijn. Ze willen ongetwijfeld revanche nemen.”

Arslanagic en Tavares

Samen met Kanu vormt Ciman de laatste weken het hart van de verdediging. Ciman heeft nog geen minuut gemist, maar in de coulissen staan de 19-jarige Dino Arslanagic en de Franse Portugees Yohan Tavares te wachten op een kans. “Dino is een veelbelovende verdediger. Als hij hard blijft werken, dan kan hij alleszins een mooie carrière uitbouwen”, vertelt de verdediger over de aanvoerder van de nationale U19.

“En Yohan heeft in Portugal al bewezen dat hij een uitstekende verdediger is. Maar hij heeft wat tijd nodig om zich aan te passen aan de Belgische competitie”, besluit de Rode Duivel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties