Coosemans: "Getoond dat we er 200% voor gingen"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Coosemans: "Getoond dat we er 200% voor gingen"
Foto: FG

Colin Coosemans verloor met Waasland- Beveren van Standard met 0-2. De doelman was niet tevreden over de eerste helft maar put moed uit de tweede: "We hebben getoond dat we er 200% voor gingen."

Sander De Graeve in Beveren

Colin Coosemans was niet tevreden over de prestatie voor de rust: "We moesten in de wedstrijd komen en tegen een ploeg als Standard heb je daar geen tijd voor. De 0-1 ruststand viel goed mee voor ons. De bedoeling was om Daniel Cruz in de voet aan te spelen. Hij zou dan Farssi en Lepoint, onze lopende mensen kunnen bereiken. We kwamen er echter niet aan toe omdat we er niet in slaagden over de grond te combineren."

"In de tweede helft zijn we beginnen aanvallen met de gedachte dat, als er een bal goed valt, we een punt pakken. Bij die aanvallen gaven we natuurlijk ruimte weg waardoor Standard in de extra tijd de wedstrijd kon beslissen."

Coosemans zag beterschap: "We hebben aan de supporters getoond dat we er 200% voor gingen. We probeerden echt om met drie achterin te spelen maar door de druk van Standard werden dat er vaak vijf. Het is jammer dat we niks overhouden aan deze wedstrijd. De tweede helft is wel een opsteker, nu moeten we in de volgende wedstrijden punten proberen pakken."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties