"Spelers moeten terug naar de basis"

Mathias Dumarey
| 77 reacties
"Spelers moeten terug naar de basis"
Foto: © SC

Vincent Mannaert, CEO bij Club Brugge, wijst met scherp naar de spelers na de ontgoochelende draw afgelopen zaterdag tegen KV Mechelen. "Spelers moeten hun verantwoordelijkheid opnemen", klinkt het bij de Club-bestuurder.

"We zitten momenteel in een erg moeilijke periode. Sommige spelers hebben gewoon geen vertrouwen om een bal te vragen of om een eenvoudige pass te geven. Er zijn ook spelers met een heuse dip in hun vormcurve en er zijn de blessures. Je hebt dan zo snel mogelijk goede resultaten nodig. Maar in plaats dat het 2-0 werd, maakte Mechelen gelijk. De kopjes gingen weer naar beneden en er was helemaal geen vertrouwen meer in het elftal", aldus Mannaert op Sporza.

Mannaert is ook niet te spreken over het gedrag van enkele spelers. Zo kwamen Ryan Donk en Vadis Odjidja vorige week een uur te laat op training. "Ze moeten zich nu maar eens gedragen als profs. Op training en tijdens de wedstrijden moeten ze er alles aan doen om goed te presteren en te winnen. Elke speler moet maar eens voor de spiegel gaan staan en zich afvragen of ze doen wat er van hen verlangd wordt. Want ik ben een speler van Club Brugge en wordt daar zeer goed voor betaald", besluit een boze Mannaert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties