Vermeulen: "Verwachtte mijn ontslag"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Vermeulen: "Verwachtte mijn ontslag"
Foto: © SC

Herman Vermeulen mocht blijven als assistent van Hany Ramzy na het ontslag van Chris Janssens bij Lierse. "Met de komst van Ramzy verwachtte ik ook mijn ontslag, maar ik mocht blijven", aldus Vermeulen aan het Nieuwsblad.

Vermeulen was toch verrast door het ontslag: “Janssens legde er hier echt zijn hart en ziel in. Een paar weken geleden werd Chris ontslagen, hoewel onze resultaten beter waren dan op hetzelfde moment vorig seizoen. Met de komst van Hany Ramzy verwachtte ik ook mijn ontslag, maar ik mocht blijven.”

Hij heeft lof voor de nieuwe coach: “Ramzy heeft als speler een mooie carrière in de Bundesliga gemaakt. Het is een man met een natuurlijke flair, hij heeft ook een Europese kijk op het voetbal. Hij geniet aanzien in de kleedkamer, er staat iemand voor de groep.”

Volgens Vermeulen heeft Lierse te weinig kwaliteit maar is er versterking beloofd: “Lierse kan het gemis van al die geblesseerde ervaren spelers niet opvangen. Maged Samy heeft ons intussen versterking beloofd in januari.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties