Reactie Rowell: "Coach geloofde in mij"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Rowell: "Coach geloofde in mij"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jonathan Rowell stond ons glunderend te woord na de 0-2 zegen van Waasland-Beveren op bezoek bij Gent. Rowell maakte het tweede doelpunt op penalty en is een belangrijke pion voor De Boeck: "De coach geloofde in me en zette me meteen in de basis."

Sander De Graeve in Gent

Onder Dirk Geeraerd speelde Rowell in twee jaar tijd amper. Onder De Boeck stond hij meteen in de basis: "De andere trainer gaf me nooit echt een kans. Ik kon hoogstens de laatste vijf minuten van een match spelen. De Boeck kwam dan en zette me meteen in het team. Nu wil ik hem bedanken met goede prestaties, ik ga echt elke match, elke minuut vechten om zijn vertrouwen niet te beschamen."

Rowell scoorde de 0-2 op penalty: "De coach zei me voor de wedstrijd dat ik vandaag bovenaan de lijst van penaltynemers stond. Toen het moment dan kwam heb ik niet getwijfeld. Die goal geeft me een enorm goed gevoel."

Waasland-Beveren controleerde de aanvallen van Gent goed: "Ze leken op geen enkel moment te gaan scoren. We stonden goed georganiseerd en geconcentreerd te spelen. Dit is echt een belangrijke overwinning voor ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties