Bossut: "Buitenlands avontuur zegt me wel iets"

Bossut: "Buitenlands avontuur zegt me wel iets"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Sammy Bossut vindt het jammer dat de clubleiding van Zulte Waregem nog geen contact met hem opnam voor een contractverlenging. De keeper is op het einde van het seizoen einde contract en ziet eventueel heil in een buitenlands avontuur.

Bossut is dit seizoen heel goed bezig. Hij hield al acht keer de nul. “Jammer van die goal op Kortrijk of ik zat aan negen. Als keeper ben ik daarmee bezig, want ik heb er ook mijn aandeel in”, aldus de keeper van Essevee in Het Laatste Nieuws.

“Ik las al een paar keer dat we aan het onderhandelen zijn over een contractverlenging, maar ik heb zelf nog niets gehoord van de club uit. Ik vind het jammer dat ze geen contact met mij opnemen, want ik presteer constant en mijn topjaren komen er nu pas aan”, vervolgde Bossut.

Bossut zit al in zijn zevende seizoen voor Zulte Waregem, maar als er geen contractverlenging komt zou hij wel eens op weg kunnen naar het buitenland. “Ik kan niet blijven wachten, een buitenlands avontuur zegt me wel iets. Op voorwaarde dat het sportief en financieel interessant is”, besloot de doelwachter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties