Malanda: "Anderlecht heeft mij niet nodig om kampioen te worden"

Malanda: "Anderlecht heeft mij niet nodig om kampioen te worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bernard 'Junior' Malanda staat in de belangstelling van vele clubs. In een vooruitblik van het tweeluik tussen Zulte Waregem en Racing Genk gaat de speler van Zulte er echter van uit dat hij minstens tot het einde van het seizoen bij de club zal blijven.

Nochtans staan de scouts in de rij voor de 18-jarige verdedigende middenvelder. Vanuit Engeland is er interesse van diverse clubs. De kans dat Malanda zijn contract tot 2015 bij Zulte Waregem zal uitdoen, lijkt nihil. “Eerlijk: ik houd me daar niet mee bezig. Ik ga ervan uit dat ik hier zeker het seizoen uitdoe”, aldus Junior Malanda zelf in Het Nieuwsblad.

De speler zette vorig jaar een stapje terug vanuit Lille en kwam terug naar België. “Ik zette bewust een stapje terug om er nadien twee vooruit te kunnen zetten”, zei de speler daarover. Marc Degryse ziet in Malanda de ideale opvolger van Lucas Biglia bij Anderlecht, maar ‘Junior’ relativeert: “Ik vond dat een mooi compliment, maar Anderlecht heeft mij niet nodig om kampioen te worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties