Reactie Booy: "Slechtste wedstrijd onder mijn leiding"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Booy:  "Slechtste wedstrijd onder mijn leiding"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Foeke Booy had heel graag de drie punten meegenomen uit Lier maar moest uiteindelijk blij zijn met een gelijkspel. "We hebben heel slecht gespeeld", was de Nederlander eerlijk in zijn analyse.

Robby Morren in Lier

Cercle speelde zwak, creëerde lange tijd amper doelkansen en eindigde de wedstrijd met negen. Toch namen de Bruggelingen een punt mee uit Lierse.

"We hebben heel slecht gespeeld. Dit was onze slechtste wedstrijd onder mijn leiding", gaf Booy toe na de wedstrijd. "In de eerste helft hadden wij welgeteld één kans, verder waren wij niet bij machte om meer te creëren."

Druk
De oefenmeester zag dat zijn spelers last hadden van de druk. "Er lag heel veel druk op de ploeg, we speelden heel nerveus. Het tempo was voorspelbaar en te laag. Bovendien begonnen we ook heel slecht aan de tweede helft. We keken al na 13 seconden tegen een achterstand aan. Dat deden we onszelf aan."

"Het kantelmoment van de wedstrijd was de strafschop die Verbist heel goed heeft gepakt. Daarna hebben wij wel verscheidene kansen kunnen creëren."

"Ik had veel meer verwacht van deze wedstrijd maar op het einde van de 90 minuten moeten we toch nog blij zijn met het gelijkspel", besloot de coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties