Rodgers mikt nog hoger dan vierde plaats

Yves Dekoning
| 18 reacties
Rodgers mikt nog hoger dan vierde plaats
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een slechte start is Liverpool geklommen naar de linkerkolom in de stand. De Reds slopen ook tot op vier punten van de vierde plaats en mogen terug dromen van de Champions League.

Brendan Rodgers heeft zijn spelers verteld om hoger te mikken dan de vierde plaats. De manager van Liverpool FC gelooft sterk in zijn team. Op de vraag of de vierde plaats realistisch is, antwoordde hij: "dat is de derde plaats ook, de tweede plaats ook en misschien zelfs de eerste plaats. Ik heb tegen de spelers gezegd dat iedereen praat over de vierde plaats, maar hoe zit het met de derde plaats?"

"We staan slechts elf punten achter de tweede. Als we consistentie verkrijgen en de focus en mentaliteit houden, moeten we niet op de vierde plaats mikken. We moeten nog tegen Manchester City spelen en hadden ze thuis moeten kloppen. Je wilt natuurlijk zo hoog mogelijk mikken, maar als je al zo lang niet in de top vier bent geëindigd is dat natuurlijk wel het eerste doel."

"We zullen niet te hard van stapel lopen, we zitten nog niet halfweg de competitie. We moeten elke dag hard werken en het vertrouwen hoog houden. Ik wil benadrukken dat het bij deze club niet alleen om de vierde plaats gaat, deze club is groter dan dat. Er is niet zo'n groot verschil met de derde en de tweede, 17 punten inhalen op de eerste is wel erg veel gevraagd. Maar elf punten is mogelijk en vier is dat zeker. Er zit veel geloof in de groep, ze hebben vertrouwen in wat we doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties