Reactie Biset: "Onze tweede helft was zwak"

Biset: "Onze tweede helft was zwak"
Foto: © SC

Maxime Biset verloor met KV Mechelen thuis tegen Standard. De aanvoerder beseft dat zijn team niet de beste match van het seizoen speelde, maar hij zag ook een sterke tegenstander.

“In de eerste helft hebben we een hele grote kans, maar die gaat er niet in. Hadden we daar wel gescoord, was het misschien een heel andere wedstrijd geweest. De tweede helft was minder. We konden voor het eerst dit seizoen echt geen kansen creëren. Ook in de organisatie ging het niet helemaal naar wens. Toch moeten we ook zeggen dat Standard heel gegroepeerd stond te spelen, waardoor we er niet echt door konden breken.”

“Zelf hebben we – op die twee doelpunten na – de aanvallen van Standard goed kunnen afweren. Het toont ook de efficiëntie aan van Standard in deze wedstrijd. Het was jammer dat we voor eigen huis niet veel hebben kunnen terugdoen.”

Doelman Pacovski zag er bij het tweede doelpunt misschien niet goed uit, maar Biset wil zijn doelman verdedigen: “We voelen ons zeker niet ongerust met Pacovski achter ons. We hebben met hem ook al een aantal keer de nul kunnen houden dit seizoen, dus ik zou niet zeggen dat de verdediging geen vertrouwen in hem heeft.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties