Toppers houden punten thuis in tweede klasse

Toppers houden punten thuis in tweede klasse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

White Star Woluwé is terug leider in tweede klasse, nadat het in eigen huis Roeselare versloeg met het kleinste verschil. Ook Oostende kon met het kleinste verschil winnen van Sint-Truiden. Aalst klopte Antwerp.

White Star Woluwé – Roeselare  1-0

Woluwé had het zeker niet onder de markt tegen Roeselare. Pas halfweg de tweede helft kon Farin de thuisploeg verlossen. Vandiepenbeeck pakte iets later zijn tweede geel, waardoor Woluwé nog een kwartier met tien tegen elf moest volhouden. Dat lukte, waardoor de club opnieuw leider is in tweede klasse.

Oostende – Sint-Truiden 1-0

De twee bekerende tweedeklassers leken op weg naar een scoreloos gelijkspel, maar Schmisser zette de Oostendenaren enkele minuten voor tijd alsnog op weg naar de tweede plaats in het klassement. Sint-Truiden blijft voorlopig steken op een zevende plaats, op toch al tien punten van leider Woluwé.

 Eendracht Aalst – Antwerp 2-1

In de eerste helft werd niet gescoord in het Pierre Cornelisstadion. Halfweg de tweede helft opende Glouftsis de score voor de Ajuinen, maar vijf minuten voor tijd kon Bruno Carvalho de Antwerpenaren terug op gelijke hoogte brengen.

In de slotminuut van de blessuretijd bracht Glouftsis met zijn tweede doelpunt alsnog redding voor de thuisploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties