Ook Engelse teams viseren Biglia

Mathias Dumarey
| 57 reacties
Ook Engelse teams viseren Biglia
Foto: © SC

De kans wordt groter en groter dat Lucas Biglia na de wintermercato niet meer in het shirt van Anderlecht zal te zien zijn. Na Italiaanse interesse zouden ook Arsenal en Liverpool hun oog op de Argentijn hebben laten vallen.

Lucas Biglia heeft na Italiaanse interesse van Inter Milaan en Fiorentina ook de Engelse interesse van Liverpool en Arsenal opgewekt. Hoewel de Argentijn op het eerste zicht niet meteen gemaakt lijkt om in de Premier League te schitteren, zouden Arsène Wenger (Arsenal) en Brendan Rodgers (Liverpool) hem toch zien zitten omdat zij graag combinatievoetbal met korte passes willen brengen.

The Daily Mail, die met het nieuws uitpakte, weet dat er aanvankelijk een som van acht miljoen euro op het hoofd van de Argentijnse middenvelder was geplakt al wil manager Herman Van Holsbeeck nu een som van rond de tien miljoen euro vangen. 

Lucas Biglia speelt al sinds 2006 voor Anderlecht. De middenvelder die al zeven keer voor Argentinië uitkwam, werkte al 187 competitiewedstrijden af voor paars-wit en scoorde daarin elf keer. Hij werd ook al drie keer kampioen van België met de Brusselaars, pakte een Belgische beker en veroverde vier keer de Supercup.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties