Been: "Iedereen is fit, behalve Joneleit"

Robby Morren
Robby Morren
| 9 reacties
Been: "Iedereen is fit, behalve Joneleit"
Foto: © SC

Racing Genk kan zondag met een quasi volledig fitte kern aantreden in de topper tegen Anderlecht. Jelle Vossen geraakt wellicht wedstrijdfit en ook met Nadson en Simaeys gaat het de goede kant uit.

Robby Morren in Genk

"Wij hebben iedereen fit behalve Joneleit", vertelt een tevreden Mario Been. Ik kan kiezen uit 25 spelers en 3 keepers."

Jelle Vossen miste het tweeluik tegen Zulte Waregem. De kans is groot dat hij speelklaar geraakt maar dat betekent daarom nog niet dat Been hem aan de aftrap zal brengen. "Jelle heeft meegetraind en dat was positief. We moeten wel nog morgen afwachten. Naar wedstrijdritme zou het wel een probleem kunnen zijn dat hij enkele matchen niet heeft gespeeld. Hij heeft ook nog niet de volledige week meegetraind. We gaan kijken hoe de training van vandaag bij hem is gevallen."

Verder staan ook Nadson en Simaeys dicht bij hun wederoptreden. "Nadson is fit, ik zal morgen kijken hoe het met hem gaat. Hij heeft vandaag voor de eerste keer met de grote partij meegedaan."

"Met Jeroen gaat het vrij goed. Ik moet zeggen dat hij deze week vrij goed getraind heeft. Hij heeft bijna alles mee kunnen doen. Hij komt steeds dichter bij het moment dat hij misschien inzetbaar is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties