Reactie François: "Het zal op karakter moeten gebeuren"

François: "Het zal op karakter moeten gebeuren"
Foto: © SC

Beerschot knokte voor wat het waard was tegen KV Mechelen, maar uiteindelijk bleek het weer niet genoeg. Guillaume François beseft ook dat iedereen alles uit de kast zal moeten halen om een degradatieplaats te vermijden.

"We hebben veel karakter getoond, veel inzet, maar uiteindelijk was het weer niet genoeg", zuchtte de flankspeler. "Ikzelf had twee mooie kansen, maar het lukte weeral niet. Die kopbal? Ik ben echt slecht in koppen. Hij belandde op mijn schouder en zo ging de bal nogal knullig naast."

Beerschot vocht en ploeterde, maar zit in de hoek waar de klappen vallen. "Het wordt gevaarlijk. We zullen in Turkije nog meer moeten werken dat onze fysiek nog beter wordt zodanig dat we nog meer duelkracht kunnen tonen. Op dit moment moet het zo gebeuren. Er zit niet veel vertrouwen in de ploeg momenteel, dus moet het op karakter gebeuren. De ontgoocheling was ook erg groot, want iedereen had het gevoel alles gegeven te hebben."

De rode kaart van Özturk hielp natuurlijk ook niet. "Twee domme gele kaarten", wist ook François. "Het was twee keer geel, maar aan de andere kant ontsnapte Ghomsi ook wel aan rood. Die had toch ook het één en ander op zijn kerfstok."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties