El Shaarawy wil bij AC Milan blijven

Nicolas Delacourt
| 2 reacties
El Shaarawy wil bij AC Milan blijven
Foto: © SC

Stephan El Shaarawy heeft de intentie nog jaren bij AC Milan te blijven. De aanvaller breekt dit seizoen door bij i Rossoneri en maakte de afgelopen maanden veertien doelpunten in achttien wedstrijden.

Rasoptimisten roepen al dat de opvolger van Zlatan Ibrahimovic gevonden is in Milaan en dat El Shaarawy de club naar grote hoogten kan stuwen. Zelf is de Italiaan vooral blij dat het zo goed gaat.

Vorig seizoen moest El Shaarawy het vooral hebben van invalbeurten, maar na Ibrahimovic’ transfer zette Milan-coach Allegrini hem direct voorin. "Een jaar geleden rond deze tijd zat ik nog te piekeren over de toekomst. Er werd gezegd dat ik terug zou moeten gaan naar Genoa, er leek bij Milan geen ruimte voor me”, herinnert il Faraone zich in het Italiaanse La Stampa. “Maar daarna eindigde ik het seizoen sterk, dat had ik niet zien aankomen. En dat ik twaalf maanden na dat piekermoment topscorer zou zijn al helemaal niet.”

In het interview zegt El Shaarawy verder dat hij van plan is nog meer doelpunten te maken voor Milan. Met andere zaken is hij niet bezig nu. “Ik supporter al van kinds af aan voor deze club en het zou dan ook mooi zijn uit te groeien tot een icoon. Al weet ik dat er in de voetballerij niets zeker is. Ik hoop gewoon dat de club ‘nee’ weet te zeggen, als een club een monsterlijk bod op mij uitbrengt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties