Arnar Grétarsson wordt sportief manager bij Club Brugge

Pieter Vierstraete
| 53 reacties
Arnar Grétarsson wordt sportief manager bij Club Brugge
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Arnar Grétarsson wordt de nieuwe sportief manager bij Club. De 40-jarige Ijslander zal bij Club Brugge mee de sportieve lijnen uittekenen, de scouting superviseren en onder meer ook toezien op een kwalitatieve doorstroming van zelf opgeleide spelers.

Club was al enige tijd op zoek naar een sportief manager maar ging bij deze belangrijke beslissing niet over één nacht ijs. Grétarsson, ex-Ijslands international (71 caps), was tussen 2000 en 2006 aan de slag bij Sporting Lokeren en kent de Belgische competitie dus. Hij deed ervaring op als sportief directeur bij het Griekse AEK Athene.  In principe start Grétarsson op 2 januari en reist hij op 3 januari samen met de ploeg af naar de stage in Marbella.

Vincent Mannaert: “We zijn er van overtuigd dat Arnar de kwaliteiten heeft om deze functie succesvol in te vullen.  Zijn duidelijke sportieve visie sluit aan bij Club en zijn vele contacten zullen zeker een meerwaarde betekenen. Bovendien past zijn persoonlijkheid bij de Club."

Arnar Grétarsson: “Toen ik met Vincent over deze job sprak had ik direct een zeer goed gevoel. Club Brugge is een fantastische club, met een enorme traditie en heel wat fans. Ik denk dat ik niemand moet uitleggen wat de ambitie is: prijzen winnen. We hebben een zeer ambitieuze voorzitter en management die net als ik vooruit willen. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan!”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties