QPR-verdediger: "Vechten of oprotten"

QPR-verdediger: "Vechten of oprotten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Clint Hill, verdediger van Queens Park Rangers, heeft zijn ploegmaats een duidelijke boodschap gegeven: beginnen vechten voor de redding of oprotten. Hill vindt dat sommige van zijn maats hun prioriteiten elders leggen.

Na twee opeenvolgende nederlagen staat QPR helemaal onderaan. Hill heeft vragen bij de inzet van sommige buitenlandse spelers die onder de vorige coach, Mark Hughes, gehaald werden. Zo was er het incident met José Bosingwa die tijdens de wedstrijd tegen Fulham weigerde op de bank te zitten.

"Het zijn verschillende culturen en de manier waarop buitenlanders opgevoed zijn. Krijgen ze mee dat verliezen moeilijk te accepteren is? Ik weet het niet. Het is een verschillende mentaliteit. Het doet pijn en iedereen zou die pijn moeten voelen, uit welke cultuur of land ze ook komen", zei Hill.

"Ik ben 34 en heb altijd in de lagere reeksen gespeeld. We spreken hier over jongens die de Champions League gewonnen hebben, de Premier League en FA Cups. Om die prijzen te winnen moet de wil er geweest zijn. Wij hebben dat ook nodig. De boodschap is simpel: je moet klaar zijn om te strijden. Als je daar niet klaar voor bent, kan je in januari vertrekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties