Interview Blondelle: "Iedereen in Beveren bloeit open"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Blondelle: "Iedereen in Beveren bloeit open"
Foto: © SC

Siebe Blondelle is bijzonder blij dat hij 2012 met Waasland-Beveren positief kon afsluiten. Zijn team geraakt stilaan weg uit de onderste regionen van het klassement. Glen De Boeck krijgt de fusieploeg op de rails.

door Robby Morren

Wat was het dieptepunt in het afgelopen jaar?

"Er was een moment dat we volledig onderaan in het klassement stonden en dat is toch wel een dieptepunt. Je wil daar absoluut niet staan. Het is moeilijk om daaruit te komen als je rode lantaarn bent."

Wat was voor jou het hoogtepunt in 2012?

"Wat we de laatste weken konden brengen met Waasland-Beveren is toch wel het hoogtepunt voor mij. Op voetbalgebied vind ik het heel knap dat we stilaan uit die degradatiezone aan het wegkruipen zijn. Dat doet gewoon heel veel deugd voor iedereen en je ziet dat iedereen in Beveren weer begint open te bloeien. Iedereen is blij. Dat is toch wel het hoogtepunt."

Jullie staan nu zelfs op gelijke hoogte met AA Gent.

"Ja, dat hadden we zeker niet verwacht in het begin van het seizoen. We staan daar nu en dat hebben we enkel aan onszelf te danken."

Heeft de komst van De Boeck voor de ommekeer gezorgd?

"Sinds de komst van De Boeck draait het allemaal goed. Iedereen weet wat zijn taken zijn op het veld en dat zie je ook. Ik denk dat we als team alleen nog maar kunnen groeien. We hebben nu de tijd om de rest van het seizoen voor te bereiden. Het kan alleen nog maar beter worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties